Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!


Social Media Battle! Mannen vs Vrouwen (Infographic)


mannen vs vrouwen social media 2Deze ochtend pikte ik een mooie infographic op via pinterest. Het gaat over de verdeling van vrouwen en mannen over social media. Het zal je vast niet verbazen dat bijvoorbeeld mannen meer Google+ en vrouwen meer Pinterest gebruiken. Maar in deze social media battle gaan de mannen en de vrouwen de strijd aan op facebook en twitter. Het zal misschien als een schok komen maar vrouwen domineren nu beide social media, en niet alleen meer aanwezig.. ze updaten en gebruiken hun profielen veel vaker dan hun makkelijke tegenhelft.

Online gaming ooit een alleen-rijk van mannen is nu ook definitief naar de vrouwen gegaan. Zynga het grootste online gaming netwerk met meer dan 250 miljoen spelers die elke maand inloggen noteert dat maar liefst 60% van hun gamers vrouwen zijn en dan met name vrouwen over de 55 jaar.

Gelukkig is er nog Linkedin waarin de mannen maar liefst een royale 63% scoren.. het meest proffesionele sociale netwerk. Google+ noteert dat meer dan 66% van hun gebruikers mannelijk zijn en Reddit wordt voornamelijk alleen door mannen gebruikt (80%).

Hieronder een Infographic met meer details, waaronder het sociale netwerk waar vrouwen en mannen distributie gelijk is. Laat weten wat jij er van vindt: Waarom veranderd Social media op deze manier?

mannen vs vrouwen social media

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Social Media Battle! Mannen vs Vrouwen (Infographic), 5.0 out of 5 based on 2 ratings


Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Follow Me on Pinterest Facebook Twitter Hyves RSS Linkedin  Bookmark and Share