Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!


Facebook Timeline nu ook voor Fan Pages


Facebook is zojuist begonnen met het uitrollen van de Facebook Timeline voor pagina’s. De eerste Facebook Timeline’s van Coca Cola en Starbucks zijn al live. Facebook Timeline Pages kunnen o.a. gebruik maken van een aantrekkelijke coverfoto en beschikken over een eigen tijdlijn waar mijlpalen van het bedrijf aan kunnen worden toegevoegd. Zo is de gehele geschiedenis van Coca Cola verwerkt in haar Facebook Timeline.
 
 

Pro-actieve communicatie met fans!

Uit de tour die Facebook aanbiedt aan Facebook Timeline eigenaren blijkt dat je als Facebook Timeline pagina nu ook pro-actief kunt communiceren met je fans. Een opvallende vernieuwing! Tot nu toe is Facebook hier terughoudend mee geweest. Als Facebook Timeline pagina kon je tot nu toe alleen reageren op inkomende berichten van je fans. Een select aantal pagina’s kan nu al beschikken over de Facebook Timeline, 30 maart gaat iedereen over.

Het sociale netwerk introduceert tevens een paneel waarmee admins makkelijker hun pagina kunnen beheren. Naast berichten sturen naar gebruikers kunnen admins meldingen en statistieken bekijken.

Advertenties in nieuwsoverzicht & mobiel

Gesponsorde verhalen kunnen vanaf nu op meer plekken voorkomen dan alleen aan de rechterkant van de pagina. Gesponsorde verhalen verschijnen nu ook in het Nieuwsoverzicht. Eerder deze dag ontdekte medeblogger Boris Geheniau al dat Facebook was begonnen met het uitrollen van gesponsorde verhalen in het nieuwsoverzicht van gebruikers. De geruchten hierover ging al langer rond, maar spotte vanochtend de advertenties voor het eerst in het wild. Volgens AllThingsD zullen ook in de mobiele applicatie van Facebook vertoond gaan worden.

Facebook Foto

Wil je ook z’on mooie display photo maken als van die van Tomwierper.nl?

Hierbij de formaten:
width= 851 pixels
height= 315 pixels

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Icoon tags


Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Follow Me on Pinterest Facebook Twitter Hyves RSS Linkedin  Bookmark and Share