Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!


Facebook Timeline nu ook voor Mobiel!


Facebook Timeline voor Mobiel

Facebook is begonnen met het uitrollen van de Facebook Timeline voor Facebook Pagina’s op alle mobiele platformen, zoals iPhone, iPad, Android-apparaten en Windows Phone. Eerder al kregen alle Facebook Pagina’s, na de Facebook Profielen van regulieren gebruikers, de beschikking over de nieuwe lay-out.

Facebook App Iphone

Facebook Timeline voor Pagina’s op mobiele platformen

Kleinere iconen, onder de grotere ‘Like-button’, maken het makkelijker om te navigeren naar foto’s, evenementen en andere tabbladen van de Facebook Pagina, zoals we dit al kennen van de reguliere versie. De voorgaande lay-out van Facebook Pagina’s op bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet tonde alleen een profielfoto, het aantal Facebook Fans en direct daaronder het Prikbord van de Pagina.


Beheerder van Facebook Pagina

Net zoals de Facebook Timeline voor gebruikers zal de weergave van de Facebook Timeline voor Facebook Pagina’s op mobiele apparaten automatisch worden doorgevoerd. Er is dus geen handeling vereist door beheerders van Facebook Pagina’s. Bekijk hieronder een voorbeeld van de Facebook Pagina van Mashable.com in de oude en nieuwe weergave.

Facebook Timeline Pagina Mobiel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Facebook Timeline nu ook voor Mobiel!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings


Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Follow Me on Pinterest Facebook Twitter Hyves RSS Linkedin  Bookmark and Share