Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!


Facebook Timeline, voor iedere gebruiker!


Iets meer dan een maand geleden kwam Facebook Timeline wereldwijd beschikbaar voor iedereen. Er zijn nog altijd heel wat mensen die het maar niks vinden en nog de oude layout gebruiken, daar komt binnen nu en een paar weken verandering in.

Facebook Timeline wordt de komende weken uitgerold voor alle 800 miljoen+ gebruikers, zo heeft Facebook gisteren middels een blogpost bekend gemaakt. Het is dan niet langer mogelijk Facebook Timeline te ontlopen, iets dat tot voorheen wel mogelijk was.
 
 
Aan Facebook Timeline is dus geen ontsnappen meer aan, Paul McDonald, een Timeline engineering manager zegt hierover in het blog:
 
“Vorig jaar introduceerde we timeline, een totaal nieuw type profielpagina en een eenvoudige manier om dingen die iemand heeft gedeeld te herontdekken, en om de meest waardevolle momenten te verzamelen op een plek. De komende paar weken zal Facebook Timeline beschikbaar komen voor iedereen. Als je Facebook Timeline krijgt heb je 7 dagen de tijd om te bepalen wat er op jouw Facebook Timeline te zien is, voordat het zichtbaar wordt voor iemand anders.”

Als je denkt Facebook te slim af te zijn door je Facebook Timeline niet te publiceren tijdens die 7 dagen review periode dan heb je het fout. Als je besluit om te wachten zal jouw Facebook Timeline toch automatisch live komen na die periode.

Maargoed het is wel echt een mogelijkheid om wat moois te maken van jouw Facebook profiel,
via Mashable 10 mooie designs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Facebook Timeline, voor iedere gebruiker!, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Icoon tags


Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Follow Me on Pinterest Facebook Twitter Hyves RSS Linkedin  Bookmark and Share