Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!


De nieuwe Twitter.com komt eraan!


Het is eindelijk zover en ik kan in elk geval al niet meer wachten! Vandaag maakte twitter officieel bekend dat de nieuwe interface online komt. Sommige gebruikers kunnen de nieuwe interface nu al zien terwijl twitter aangeeft op haar blog dat het ‘will roll out as a preview over the next several weeks’.

Het lijkt erop alsof twitter nu definitief de aanval heeft ingezet op programma’s als Tweetdeck, Hootsuite en andere desktop apps die de gebruikservaring met twitter beter maken. Ook lijkt het erop dat Twitter zwaar inzet op de gebruikservaring met een Ipad.

Daarnaast heeft Twitter een nieuw verbond gesloten met 16 nieuwe multimedia partners om in het netwerk te integreren. Dit zijn: DailyBooth, DeviantART, Etsy, Flickr, Justin.TV, Kickstarter, Kiva, Photozou, Plixi, Twitgoo, TwitPic, TwitVid, Ustream, Vimeo, yfrog, en YouTube. De nieuwe look doet ook sterk aan Facebook denken.

Wil je ook alvast even zien hoe de user interface er uit gaat zien binnenkort? Ik heb hieronder een aantal screenshots en het promofilmpje van de nieuwe service geplaatst.
 

Video

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Icoon tags


Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Het zijn Bulkweken! Nu 2+1 gratis op ruim 1000 artikelen!

Follow Me on Pinterest Facebook Twitter Hyves RSS Linkedin  Bookmark and Share